Instructeur Elektrotechniek (20240550) - oo.nl (2024)

  • Den Bosch
  • Koning Willem I College
  • Fulltime, Parttime
  • 0,9000 FTE
  • Start volgend schooljaar
  • Vast
  • schaal 8

Koning Willem I College uit Den Bosch zoekt een Instructeur Elektrotechniek (20240550) per Start volgend schooljaar

Wat ga je doen

Onze praktisch ingestelde studenten binnen de techniek zoeken een instructeur Elektrotechniek voor de locatie Den Bosch (onderwijsboulevard).Als instructeur Elektrotechniek bereid je onze studenten voor op de praktische vaardigheden die ze nodig hebben in het werkveld.Jij weet ze mee te nemen in wat ze allemaal moeten kunnen. Je bent hierbij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.Door op je eigen persoonlijke manier les te geven, bouw je mee aan de volgende generatie vakmensen.

De kennis en ervaring die je jarenlang opbouwde, geef je nu door. De ene student pikt het in één keer op, de ander heeft meer uitleg nodig. Geen punt: ze kunnen altijd op je bouwen.

Jij?

Je bent in het bezit van een bevoegdheid als Instructeur of je bent bereid deze te gaan halen. Werkervaring in de elektrotechniek is een vereiste. Je wordt enthousiast van het praktijkgericht begeleiden van studenten. Mede door jouw enthousiasme nemen jouw studenten van je aan wat je zegt. Je weet ze op een juiste manier te benaderen. Iedere student studeert op zijn eigen tempo, differentiëren staat bij ons in een hoog vaandel. Jij bouwt mee aan een nieuwe generatie vakmensen.

Als instructeur Elektrotechniek werk je op onze vestiging op de Onderwijsboulevard en extern bij bedrijven in de regio Den Bosch.

Wij?

Bij het Koning Willem I College gaan we samen aan de slag. We maken het verschil en er is ruimte om te experimenteren.
We geloven in pionieren, experimenteren, testen, gewoon doen, fouten maken, en weer opnieuw beginnen. Zo gaan we vooruit.
Ons college is het duurzaamste mbo van Nederland. We lopen daarin voorop. Samen met studenten en partners uit de regio maken we daarin de volgende stap.
Benieuwd naar meer info over KW1C als werkgever? Ga naar https://werkenbij.kw1c.nl.

Onze afdeling

De onderwijsafdeling Techniek bestaat uit diverse onderwijsteams die werken aan bol en bbl technisch onderwijs in de communities Den Bosch, Meierijstad, Oss en Cuijk. Tevens wordt er vanuit de samenwerking met bedrijven en instelling via een (LLO) maatwerkconstructie & contractactiviteiten onderwijs op diverse bedrijfslocaties onderwijs gegeven.Specifieke ontwikkelingen die spelen zijn met name gericht op samenwerken om modern techniek onderwijs nog verder vorm te geven. Dit geldt niet alleen voor regulier onderwijs, maar ook voor LLO-activiteiten. En de interne verbinding zoeken met andere onderwijsteams en afdelingen.Binnen de afdeling Techniek geven wij daarom zowel les op de locaties van het KW1C als binnen verschillende bedrijfsscholen.

Wat kan je verwachten

Wat ga je krijgen?

  • €2.740,-
    tot €4.069,- bruto
    per maand (op fulltime basis, schaal
    8, cao MBO)
  • De mogelijkheid om je pedagogisch en didactisch te ontwikkelen
  • Kleine successen, maar van grote waarde
  • Collega's die onze studenten het beste uit zichzelf laten halen

  • Je krijgt de vrijheid om jouw stempel te drukken op de opleiding van de volgende generatie vakmensen – jouw ideeën zijn hier waardevol!

Wat wij bieden

  • Meerdere mogelijkheden voor zij-instromers, we denken met je mee
  • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% en een interessante vakantieregeling

  • Een volledige OV-vergoeding voor woon- en werkverkeer of een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van €0,19 per kilometer (met een max. van 40 kilometer enkele reis)
  • Een goed pensioen bij ABP

Wat verwachten wij

Wat heb je nodig?

  • Zin om aan iets unieks te bouwen, namelijk: de kennis en skills vergroten van onze studenten
  • Je vindt elektrotechniek prachtig, maar je vindt het doorgeven van je kennis nóg mooier

  • Aantoonbare kennis van of affiniteit met opleiding, scholing en ontwikkeling op het gebied van techniek
  • De vaardigheid om onze studenten de fijne kneepjes van het vak te leren

Waar ga je werken

SAMEN VOOR DE TOEKOMST

Bij het Koning Willem I College werken meer dan 2.000 enthousiaste professionals samen aan het talent van onze studenten. We leiden hen op om iets te kunnen bedenken en het vervolgens ook te kunnen doen. Of dat nou gaat om gezondheid, klimaat, technologie of voeding. Zij gaan het doen. Zij maken het verschil voor de toekomst.

We leren hen initiatief te nemen, dat fouten maken mag en je opnieuw kunt beginnen. Lef hebben. Daar groei je van.

Dat vinden we ook voor onze medewerkers belangrijk. Jezelf blijven ontwikkelen, grenzen verleggen en ambities waarmaken. Dat doen we met elkaar. En met de partners en bedrijven in de regio. Zodat we samen vormgeven aan een duurzame toekomst.

Als college investeren we in vakmanschap door onze interne scholingsmogelijkheden. Van onze docenten en van onze specialisten die zorgen voor onze technologie, onze roosters of werkomstandigheden.

MeesterBaan

Delen

Instructeur Elektrotechniek (20240550) - oo.nl (1)

Snel naar

solliciteren

Onderwijstypes

MBO

Functiegroepen

Lesgevend

Dienstverband

FulltimeParttime

Vacature categorieën

Docent Techniek

Instructeur Elektrotechniek (20240550) - oo.nl (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated:

Views: 6252

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.